Bedrijfsinfo

Maak van uw interieur de thuis waar u altijd van hebt gedroomd, met massieve en exclusieve stijlmeubelen die u levenslang koestert. Geniet van de tijdloze luxe en elegantie van onze prachtige, klassieke collecties en unieke sierstukken en ontsnap zo aan de waan en de drukte van elke dag. Bij ons vindt u klassieke topmeubelen die aansluiten bij uw persoonlijkheid en die perfect passen in uw leefruimte.Met stijlmeubelen van Op de Beeck, kiest u voor karaktervolle meubelen met een ziel en met kwaliteit voor het leven.

images/atelier3.jpg

Traditionele ambacht

Als sinds de stichting in 1927 is Meubelen Op de Beeck nauw verweven met de geroemde traditionele meubelmakers van Mechelen. Tot op vandaag blijven wij trouw aan het echte vakmanschap en de kennis van onze ambachtslieden en leveranciers. Onze filosofie: meubelen moeten functioneel zijn, maar daarnaast ook voorwerpen om voor te kiezen en van te houden als van een kunstwerk. Het resultaat: prachtige esthetiek en zichtbare topkwaliteit. Onze klassieke meubelen zijn dan ook het resultaat van een pak handwerk en maatwerk, geen anoniem bandwerk. En dat ziet u.

Massief, duurzaam en .. sfeervol

Ook onze gebruikte houtsoorten, getuigen van decennialange traditie. Meubelen Op de Beeck is gespecialiseerd in massieve stijlmeubelen in kerselaar,eik en notelaar. Duurzame houtsoorten van topkwaliteit met een intense warme gloed, die sfeer brengen in elk interieur. Met oog voor duurzaamheid en met een minimale ecologische voetafdruk, want wij kiezen voor meubelen uit België, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk – niet van de andere kant van de wereld.En dat voelt u.

Drie generaties passie en liefde

Meubelen maken zit Op de Beeck in het bloed. Al drie generaties lang adviseren wij onze klanten met kennis van zaken en passie voor het vak. Een garantie voor ons engagement om u stijlmeubelen en een service van topkwaliteit te leveren.En dat merkt u.

Bezoek ons en inspireer u

Ontdek de stijlmeubelen naar uw hart bij Meubelen Op de Beeck. Snuister rustig tussen de smaakmakers op onze site, maar beter nog: neem een kijkje in onze ruime en makkelijk bereikbare toonzaal. Enkel daar doet u de beste inspiratie op en beleeft u onze exclusieve stijlmeubelen ten volle.Kom vrijblijvend langs tijdens onze openingsuren of maak een afspraak.

Newsletter

Blijf op de hoogte en mis geen enkele promotie van Meubelen Op de Beeck.

Collecties